برگزاری سیزدهمین نمایشگاه نجوم دانشگاه خیام

برگزاری سیزدهمین نمایشگاه نجوم دانشگاه خیام

دراین برنامه که با همراهی دانشجویان و اساتید و جمعی از علاقه مندان به نجوم برگزار ش، علی رغم تلاش رصدگران دانشگاه خیام  و استفاده از ابزار اپتیکی و رصدی حرفه ای، هلال ماه مبارک رمضان روئت نشد.
در ادامه، نمایشگاه هفته نجوم در روزهای آغازین ماه مبارک در محل سلف خواهران ÷ردیس یک دانشگاه خیام برگزار شد.
سیزدهمین نمایشگاه نجوم خیام شامل بخش های مختلف زیر بود:
1-    آموزشی منظومه شمسی
2-    کیهان شناسی – ابتدای عالم، جایگاه ما در عالم کنونی
3-    تولد و مرگ ستارگان
4-    تصاویر ثبت شده توسط عکاسان نجومی شامل رد ستاره ها و هم قابی مناطق باستانی با آسمان شب در کشور عزیزمان ایران
5-    تصویر واقعی سیاه چاله دیده شده
6-    و بخش‌های کلی ترویجی نجومی

در خلال نمایشگاه از علاقه مندان به رصد نام نویسی به عمل آمد.
انجمن علمی اپتیک و لیزر که همراه گروه فیزیک دانشگاه خیام به برپایی نمایشگاه همت گماردند، هولوگرامی برای ایجاد تصاویر سه بعدی طراحی و اجرا کردند.

این نمایشگاه از روز سه شنبه 17 اردیبهشت ماه به مدت سه روز دایر بود و همزمان با روز جهانی نجوم پنجشنبه 19 اردیبهشت به کار خود پایان داد.

در این مدت دانشجویان، گروه های آموزشی و اساتید علاقه مند از داخل و خارج دانشگاه به  بازدید از نمایشگاه هفته نجوم خیام پرداختند.

در این راستا از تلاش همه همراهان به ویژه جناب اساتید گرامی دکتر قنبری و دکتر آهنج صمیمانه سپاسگزاریم

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی