کارگاه "بازی کاربری زمین شهری"

کارگاه "بازی کاربری زمین شهری"

گروه معماری و شهرسازی دانشگاه خیام با همکاری انجمن علمی شهرسازی و ایده و پیشنهاد اساتید کارگاه شهرسازی ۵ جناب آقای مهندس عطایی و جناب آقای مهندس هاشمیان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان بازی کاربری زمین کرد. این کارگاه طی دو روز به تاریخ ۹ و ۱۶ اردیبهشت و مجموعا در ۱۶ ساعت در کد دوم درس کارگاه شهرسازی ۵ در آتلیه ۶ دانشکده برگزار گردید.

این بازی برای اولین بار و با مجوز رسمی از موسسه سیاستهای شهری لینکلن در دانشکده معماری و شهرسازی به همراه ۲۴ نفر از دانشجویان به عنوان افراد حاضر در بازی و اساتید درس کارگاه شهرسازی ۵  به عنوان بازی گردان برگزار شد.

هدف اصلی این بازی آموزشی، آشنایی و درک عمیق مفاهیم اقتصاد زمین شهری، ساز و کارهای مدیریت شهری، آشنایی با نیاز های گروه های مختلف درآمدی، گفتگو میان ذینفعان و ذی‌نفوذان شهر و شناخت راهبردهای توسعه شهری است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۴۶۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی