بازدید از نیروگاه مشهد

بازدید از نیروگاه مشهد

بازدید از نیروگاه برق مشهد در تاریخ 18م اردیبهشت ماه و با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و انجمن علمی برق دانشگاه خیام صورت گرفت.
در ابتدا این بازدید، دانشجویان با حضور در سالن کنفرانس بصورت مختصر با نیروگاه آشنا گردیدند و سپس از بخش های کنترل و واحدهای بخار اشکودا بازدید نمودند.
معرفي نيروگاه مشهد :
نيروگاه مشهد به عنوان اولین واحد نیروگاهی خراسان بزرگ، در شرق مشهد مقدس و جوار بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام، در ابتدای بلوار شهید عباسپور قرار دارد. این نیروگاه در سال 1343 تأسیس گردید و از سال 1347 با افتتاح دو واحد بخاری الین، هرکدام به ظرفیت 12/5 مگاوات، به عنوان دومين نيروگاه حرارتي ايران، بهره برداری شده است. همچنین با اجرای طرح های توسعه ای در سال های 51 تا 62 ظرفیت تولید در نيروگاه مشهد، افزایش یافت. قدرت اسمی اين نیروگاه اکنون 328 مگاوات است.
لازم بذکر است این نیروگاه با تزریق بخشی از برق تولیدی خود، در سطح ولتاژ 20 کیلو ولت به شبکه برق مشهد نقش موثری در قابلیت اطمینان و پایداری شبکه برق شهر را ایفا می نماید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۵۷۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی