برگزاری کارگاه "ALTIUM DESIGNER"

برگزاری کارگاه "ALTIUM DESIGNER"

نرم افزار آلتیوم دیزاینر یکی از مشهورترین و قدرتمندترین نرم افزارهای طراحی مدارات چاپی است و به خصوص در ایران، اغلب شرکت های چاپ برد، تنها خروجی های این نرم افزار را می پذیرند. از این رو انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه خیام در مرکز تحقیقات دانشگاه اقدام به برگزاری این دوره نمود.
 این دوره با سر فصل های ذیل از ابتدای اسفند 97 تا 11 خرداد 98 در قالب 10 جلسه برگزار گردید.
•    آشنایی کلی با نرم افزار
•    معرفی کتابخانه نرم افزار و آموزش جستجو در کتابخانه , دسترسی به قطعات , وارد کردن کتابخانه های جدید و….
•    آشنایی با برخی قطعات و طراحی پروژه اول در محیط شماتیک
•    ایجاد پروژه PCB و انتقال قطعات از شماتیک به PCB