جلسه معارفه دانشجویان گروه معماری ورودی 98

جلسه معارفه دانشجویان گروه معماری ورودی 98

در تاریخ 98/۸12 جلسه گفتمان اعضای هیئت علمی و دانشجویان ورودی مهر ۹۸ دانشکده معماری و شهرسازی از ساعت ۱۲: تا ۱۴ در سالن اجتماعات ۱ ، برگزار گردید به صورتی که تمامی اعضای محترم هیئت علمی دانشکده مذکور تشریف داشتند. همچنین جناب آقای استاد عمویی به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خیام تشریف اوردند. جلسه با ذکر آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای اسماعیل زاده دانشجوی معماری و  مجری نشست شروع شد در ابتدا فیلمی که توسط انجمن علمی معماری از فضای دانشکده و دانشجوها و کلاس ها تهیه شده بود به نمایش گذاشته شد و در ادامه جناب آقای عمویی برای دانشجویان سخنرانی کردند. بعد از نیم ساعت از تایم جلسه جناب آقای دکتر نبی زاده مدیر گروه معماری و شهرسازی سخنرانی کردند و شناخت های اولیه را از دانشکده ، استادان و رشته های معماری و شهرسازی عنوان کردند . خانم دکتر کچویی نیز نکاتی را در باره روند تحصیل دانشجوها و استادان رشته ها فرمودند. در وقت گفتمان اعضای محترم هیئت علمی خودشان را به دانشجویان معرفی کردند و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و در اخر سخنرانی ها برای آشنایی دانشجویان با اعضای انجمن علمی نیز معاون انجمن علمی شهرسازی اعضا را معرفی کردند.

با اتمام جلسه از دانشجویان پذیرایی به عمل آمد و پیکسل دانشجویی معماری و شهرسازی خیام نیز به آن ها تعلق یافت.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۲۶۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی