جلسه معارفه گروه برق

جلسه معارفه گروه برق

این جلسه در تاریخ ۱۳ آبان  ماه ۹۸ به همت گروه آموزشی مهندسی برق و مهندسی پزشکی وهمکاری اعضای این انجمن برگزار گردید.

درابتدای جلسه سرکارخانم مهندس صنعتی مدیر محترم این گروه ضمن خوشامد به دانشجویان ورودی جدید، در خصوص نحوه انتخاب واحد وچارت دروس، قوانین آموزشی و اساتید گروه ، دانشجویان را راهنمایی نمودند.

خانم مهندس رستمی ازاساتید هئیت علمی  گروه برق و استاد مشاور انجمن علمی صحبتهایی پیرامون  فعالیت های انجمن و اهمیت آن نمودند.

اقای مهندس زامیاد از اساتید این گروه در مورد  گرایش های بیومکانیک و بیوالکتریک و بیومتریال صحبت نمودند.

در ادامه آقای عمویی معاون دانشجویی و فرهنگی به معرفی زیرشاخه های این معاونت دردانشگاه از جمله انجمن ها و امور فرهنگی ودانشجویی.. پرداختند.

و در پایان اعضای انجمن علمی ضمن معرفی خود فرم نظر سنجی وچارت گروه را در بین دانشجویان توزیع نمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۶۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی