معارفه انجمن علمی ادبیات فارسی همزمان با جشن میلاد پیامبر اکرم(ص)

معارفه انجمن علمی ادبیات فارسی همزمان با جشن میلاد پیامبر اکرم(ص)

در تاریخ دوشنبه ۲۷ آبان ساعت ۱۵ الی ۱۷ عصر در سالن همایش دانشکده معماری دانشگاه خیام مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) با حضور استادان گروه زبان و ادبیات  فارسی خانم ها: سرکار خانم دکتر طاهری، سرکار خانم شریعتی و آقایان : آقای دکتر عابدیان، آقای دکترالهامی، آقای دکتر جلیلی و نیز با حضور معاونت فرهنگی جناب آقای عمویی و همچنین با حضور جناب آقای سرکلزایی ، حراست دانشگاه  و حضور بیش از یکصد نفر از دانشجویان محترم دانشگاه که عمدتا از گروه زبان و ادبیات فارسی بودند، برگزار شد.

در این مراسم اعضای انجمن علمی به معارفه کارهای انجام شده توسط انجمن در سال گذشته پرداختند و برنامه های در دست اقدام را معرفی کرده و دانشجویان جدید الورود را به فعالیت در انجمن تشویق کردند. سپس مراسم با سخنرانی در مدح پیامبردر آیینه ی شعر پارسی توسط سخنرانان گرامی انجام گرفت. در ادامه مشاعره بین دانشجویان مشتاق صورت گرفت و با اهدای جوایزی نفیس خاتمه یافت. در پایان این مراسم شاد از حضار پذیرایی شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۵۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی