" بازدید از کارخانه عالیس "

" بازدید از کارخانه عالیس "

■دانشجویان کارشناسی مهندسی صنایع گروه مکانیک-صنایع دانشکده مهندسی دانشگاه خیام مشهد به همراهی آقای مهندس امجدی ومهندس شفاهی در روز سه شنبه 21آبان ماه 1398 از کارخانه عالیس بازدید کردند.

■دانشجویان از خط تولید ،انبار،واحد کنترل کیفیت و بخش های دیگر بازدید کردند که این بازدید با توضیحات مسئولان کارخانه همراه بود.

■ظرفیت ثبت نام بازدید در کمتر از 5ساعت تکمیل شد.

■لازم به ذکر است عالیس نام تجاری مجموعه محصولات تولید شده دردو شرکت چشمه نوشان خراسان و شرکت نیک رز چناران میباشد،که در مجموعه شهرک صنعتی چناران در زمینی به مساحت 10 هکتار واقع گردیده این مجموعه با هدف تولید محصولات غذایی و نوشیدنی آغاز به کار کرد و امروز یکی از مجموعه های بزرگ تولید نوشیدنی در ایران است.

◄گزارش تصویری بازدید از کارخانه عالیس

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۰۴۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی