کارگاه آشنایی با نرم افزار پاورمیل

کارگاه آشنایی با نرم افزار پاورمیل

نرم افزار پاورمیل یکی از قدرتمندترین و برجسته ترین نرم افزارهای ساخت به کمک کامپیوتر (CAM) می­باشد، که جهت تهیه مسیر حرکت ابزار در دستگاه های سی ان سی (CNC) کاربرد دارد و بعلت توانمندی های بی نظیر و سادگی کار با آن و ارایه نتایج بی نقص، در صنایع صنعتی مختلفی از قبیل قطعه سازی ، قالب سازی، چوب سازی، خودروسازی و هوافضا در سطح دنیا و بخصوص ایران مورد استفاده قرار می گیرد.

این کارگاه به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک در 5 آذر ماه برگزار شد و جناب آقای مهندس سالاری ضمن ارائه ویژگی ها و قابلیت های این نرم افزار کاربردی ، از وجه تمایز آن با دیگر نرم افزار های مشابه و بازار کار آن در ایران صحبت کردند.

این دوره مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و درخواست های زیادی برای برگزاری دوره آموزشی این نرم افزار به انجمن علمی مکانیک ارائه شده است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۰۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی