کارگاه آشنایی با نرم افزار کامسول

کارگاه آشنایی با نرم افزار کامسول

نرم افزار کامسول ابزاری قدرتمند برای شبیه سازی بسیاری از پدیده های فیزیکی و شیمیایی است که در حال حاضر بسیاری از دانشگاه ها و شرکت های معتبر دنیا مانند NASA  و General Electrics از این نرم افزار جهت انجام پروژه های صنعتی و تحقیقاتی خود استفاده می کنند.

این کارگاه به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک در 28 آبان ماه برگزار شد و سرکار خانم مهندس محمدی ضمن ارائه ویژگی ها و قابلیت های این نرم افزار کاربردی ، از وجه تمایز آن با دیگر نرم افزار های مشابه و بازار کار آن صحبت کردند.

لازم به ذکر است در نظرسنجی به عمل آمده بعد از برگزاری این دوره، 66 درصد از دانشجویان، متقاضی برگزاری دوره آموزشی این نرم افزار بوده اند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۹۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی