انتخاب غرفه دانشگاه خيام به عنوان غرفه برتر شایسته در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

از سال ۱۳۷۹ به منظور ترویج فرهنگ پژوهش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اواخر آذرماه را با توجه به نامگذاری ۲۵ آذرماه به نام روز پژوهش از طرف شورای فرهنگ عمومی، به نام هفته پژوهش نام نهاد. به همین منظور ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری، همه ساله برنامه های متعددی را با همکاری سازمانها، نهادها، دانشگاهها و مؤسسات مرتبط با پژوهش و فناوری در سطح استان خراسان رضوی در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می نماید. با همت و تلاش دانشجویان، اساتید و پشتیبانی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه غرفه دانشگاه خیام در نمایشگاه هفته پژوهش وفناوری امسال به عنوان غرفه برتر شایسته انتخاب و توسط مسئولین استان در مراسم اختتامیه با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

این مراسم چهارشنبه 20 آذر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی از 20 تا 23 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۷۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی