اولین سمینار تخصصی بررسی رمان های پردیس/ دانشگاهی خلاقانه و انتقادی‌

اولین سمینار تخصصی بررسی رمان های پردیس/ دانشگاهی خلاقانه و انتقادی‌

انجمن علمی زبان انگلیسی در تاریخ ۱۶ آذرماه 1398 ، اولین سمینار تخصصی بررسی رمان های پردیس/ دانشگاهی خلاقانه و انتقادی‌ را برگزار کرد. این سمینار از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات برگزار شد که ارائه دهنده آن جناب آقای دکتر رضا هادی زاده مدرس دانشگاه و پژوهشگر زبان و ادبیات انگلیسی بودند و سمینار را به زبان انگلیسی ارائه کردند.

رمان، یکی از مهم‌ترین اشکال ادبی است که در قالب نثر نوشته می‌شود. تجربه خواندن رمان برای هر یک از ما یگانه و منحصر به فرد است زیرا با انگیزه های متفاوتی رمان می خوانیم ولی اکثر خوانندگان رمان ها یک ویژگی مشترک دارند که آن ویژگی، لذت غرق شدن در دنیای خیال انگیز داستان ها است.

رئوس اصلی سمينار تخصصی بررسی رمان های پرديس/ دانشگاهی :

١ .شرح مختصری از علل، ريشه ها و زمينه های پيدايش رمان پرديس

٢ .طرح کليد واژه ها و درونمايه های ساختاری- انگيزشی آثار خلق شده رمان پرديس پس از جنگ جهانی دوم

٣ .مرور کلی آثار اوليه نويسندگان ژانر مذکور

۴ .بررسی و نقد اجمالی برخی از آثار شاخص پديد آورندگان معاصر رمان پرديس و بازخورد ادبی- اجتماعی اين آثار

۵ .بسط، شفاف سازی و استنتاج کلی موضوعات مطروحه در حيطه و چهارچوب زبان و ادبيات انگليسی

۶ .ذکر زمينه ها و ارائه چشم اندازهای مقتضی به جهت برگزاری کارگاه تخصصی بازخوانی رمان های ادبی فاخر

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۲۵۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی