بازدید از کارخانه فرش مشهد به همراه کارگاه مهارت های فروش و صادرات

بازدید از کارخانه فرش مشهد به همراه کارگاه مهارت های فروش و صادرات

بازدید از کارخانه فرش مشهد به همراه کارگاه مهارت های فروش و صادرات در تاریخ 9 دی ماه به همت انجمن علمی مدیریت برگزار شد.

در این بازدید که دانشجویان رشته مدیریت مالی و بازرگانی همراه با کارگاه 4 ساعته توسط خانم مهندس مدحی (قائم مقام فرش مشهد) همراه بود، دانشجویان ضمن بازدید از روند تولید فرش از ابتدا (نخ خالص) تا انتها که تولید فرش در رنگ ها و نقش های مختلف میباشد ؛ با فرایندهای تولید آشنا شده و بعد از پایان بازدید در کارگاه مهارت های فروش و صادرات که نیاز اساسی برای هر نهاد میباشد حضور پیدا کردند و با جدیدترین روش های فروش و صادرات آشنا شده و همچنین از تجربیات این کارخانه در رمینه فروش و صادرات بهره بردند.

درپایان به دانشجویان حاظر در این دوره گواهی مشترک حضور در دوره اعطا شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۶۵۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی