کارگاه آشنایی با نرم افزار پروکست

کارگاه آشنایی با نرم افزار پروکست

نرم افزار پروکست که حاصل بیش از ۲۰ سال ارتباط سازنده با صنایع ریخته گری است، قادر به انجام آنالیزهای کوپل حرارتی، سیالاتی و تنشی می‌باشد و علاوه بر آن قابلیت‌های متالوژیکی منحصر به فردی را برای آلیاژهای ریخته گری داراست.

این کارگاه به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک در ۳ دی ماه برگزار شد و جناب آقای مهندس علی‌شاهی ضمن ارائه ویژگی ها و قابلیت های این نرم افزار کاربردی، از وجه تمایز آن با دیگر نرم افزار های مشابه و بازار کار آن در ایران صحبت کردند.

یکی از برنامه‌های اصلی انجمن علمی مکانیک در نیمسال دوم تحصیلی ۹۸-۹۹، برگزاری دوره‌ی آموزشی این نرم‌افزار برای علاقه مندان به این حوزه است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۶۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی