کارگاه یونیت دندان پزشکی

کارگاه یونیت دندان پزشکی

صندلی‌ دندانپزشکی‌ که بیمار برروی‌ آن‌ مستقر می‌شود شامل ابزارهایی‌‌ جهت‌ کنترل‌ حرکات‌ صندلی‌ و کلیه‌ اینسترومنت‌هایی‌ که‌ دندانپزشک‌ به‌ وسیله آن‌ ابزار بیمار را مداوا می‌نماید، می باشد. تمامی‌ یونیت‌های‌ دندانپزشکی‌ دارای‌ پایه‌ای‌ هستند که‌ چراغ‌ دندانپزشکی‌ برروی‌ آن‌ قرار می گیرد. یونیت‌ها دارای‌ ورودی های‌ آب‌ و هوا و خروجی‌ فاضلاب‌ می‌باشند زیرا آب‌ و هوا جهت‌ راه‌اندازی‌ اینسترومنت‌ها، پوآر، کویترون‌، ساکشن‌، کراشوار و دوش‌ آب‌ لیوان‌ استفاده‌ می شود. یونیت توسط هوای فشرده، آب و الکتریسته ازطریق کلید یا پدال فعال می گردد .

ضروری است که یونیت دندانپزشکی بطوری طراحی گردد که وسایل به راحتی در دسترس دندانپزشک قرار گرفته و انتشار عفونت را به حداقل برساند.

این دوره در کارگاهی به مدت ۳ ساعت برگزار شد و نحوه کارکرد و استاندار های دستگاه مورد بررسی

قرار گرفت. این دستگاه دارای انواع مختلف و پیشرفته ای است. نحوه صحیح باز کردن تمام قطعات این دستگاه توسط دانشجوها با همکاری استاد صورت گرفت .

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۹۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی