بازدید از کارخانه کامپوزیت صنعت صدرا

بازدید از کارخانه کامپوزیت صنعت صدرا

مواد مركب، به‌ موادي‌ گفته‌ مي‌شود كه‌ از تركيب‌ دو يا چند ماده‌ مختلف‌ در مقياس‌ ماكروسكوپي‌ به دست‌ مي‌آيد. عموماً مواد مركب‌ را براي‌ به دست‌ آوردن‌ خواص‌ مهندسي‌ بهتر، از جمله، سختي‌ بالاتر، استحكام‌ بيشتر، وزن‌ كمتر، مقاومت‌ در برابر حرارت‌، رطوبت‌ و خوردگي‌ كه‌ در مواد همگن‌ همچون‌ فلزات‌، نمي‌توان‌ همگي‌ اين‌ خواص‌ را در كنار يكديگر داشت‌، در طراحي‌ها استفاده‌ مي ‌كنند.

کارخانه کامپوزیت صنعت صدرا که در تاریخ 28 آذرماه، به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک، میزبان دانشجویان این رشته بود، از کارخانه های پرسابقه در این زمینه بوده که عمده فعالیت خود را در تولید محصولات کامپوزیتی با روش تولید پالتروژن صرف می کند.

دانشجویان بطور کامل با مراحل ساخت لوله و قطعات کامپوزیتی آشنا شدند و از بخش کنترل کیفیت این کارخانه بازدید به عمل آوردند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۳۰۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی