سمینار، ورکشاپ و مسابقه طراحی سایت

سمینار، ورکشاپ و مسابقه طراحی سایت

با سلام

انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه خیام در نظر دارد به جهت کشف و پرورش استعداد در زمینه طراحی سایت اقدام به برگزاری رویداد "مسابقه طراحی سایت" کند.

روند کلی مسابقه به شرح ذیل میباشد:

1- سمینار معرفی مسابقه با سخنرانی مهندس امید راد، شنبه مورخ 26 بهمن ساعت 12 در سالن اجتماعات ساختمان مهندسی که شامل توضیحاتی به جهت آشنایی شرکت کنندگان با روند و سطح مسابقات میباشد، برگزار میشود.

2- ورکشاپ مرتبط با مسابقه به منظور ایجاد آمادگی و آشنایی شرکت کنندگان با جزئیات، استاندارد مورد نظر و سطح انتظار داوران مسابقه، طی دو جلسه 2 ساعته در محل کالج دانشگاه خیام (پردیس3) ، چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 30 بهمن و 1 اسفند، برگزار میگردد.

3- روند اصلی مسابقه از تاریخ 3 اسفند تا 13 اسفند، که در این مدت شرکت کنندگان با توجه به نکات مطرح شده در سمینار و ورکشاپ های مربوطه، سایت مورد نظر را طراحی نموده و نهایتا، طراحی آماده شده را به آدرس ایمیلی که متعاقبا اعلام خواهد شد ارسال خواهند کرد.

4- سعی بر این است که روند داوری و اهدا جوائز در مدت کوتاهی اجرا گردد.

جایزه طرح برگزیده، نفرات اول، دوم و سوم به ترتیب

1 میلیون تومان

500 هزار تومان

300 هزار تومان میباشد.

مبلغ ثبت نام در ورکشاپ 15 هزار تومان و برای اعضای انجمن و دانشجویان رتبه الف، 10 هزار تومان میباشد.

اعضای هیات داوران :

1- جناب آقای دکتر محمدرضا رجب زاده

2- جناب اقای مهندس علی رضایی

3- جناب آقای مهندس مسعود ستوده فر

4- جناب آقای مهندس امید راد

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۲۷۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی