سلسله سمینارهای مدرنیسم در ادبیات و رمان

سلسله سمینارهای مدرنیسم در ادبیات و رمان

انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه خیام در تاریخ ۳۰ اردیبهشت  ۱۴۰۰، سلسله سمینارهای مدرنیسم در ادبیات و رمان را از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار کرد.

سخنرانان این وبینار، سرکار خانم پگاه فرهنگ مهر، سرکار خانم نسرین فلاح و جناب آقای داوود نوروزی صحرائی دانشجویان کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی ورودی ۹۹ بودند. این دانشجویان به سرپرستی و راهنمایی جناب آقای دکتر قهرمان در زمینه روایت و زمان در ساختار رمان مدرن و پست مدرن به بحث پرداختند.

سرکار خانم فرهنگ مهر، روایت پیچیده رمان فانوس دریایی از ویرجینیا وولف و تاثیر زمان بر ساختار آن را بررسی کردند‌. سرکار خانم فلاح به بررسی تقسیم زمان در رمان اطلس اَبر از دیوید میچل پرداختند و جناب آقای نوروزی زمان و تاثیر آن در رمان خانم دالوی از ویرجینیا وولف را شرح دادند و نظرات بعضی متفکران و فیلسوفان دوره مدرن درباره زمان را تفسیر کردند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۰۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی