سمینار آشنایی با نرم افزار های صنعت نفت و گاز

سمینار آشنایی با نرم افزار های صنعت نفت و گاز

کشور ایران به عنوان دومین کشور دارای ذخایرگازدرجهان و یکی از چندکشوردارای ذخایرنفتی درخاورمیانه و از پتانسیل های بالایی در تربیت نیروی متخصص و ایجاد اشتغال برخوردار می باشد.ازاین رو دفترکارآفرینی دانشگاه خیام باهدف آشنایی دانشجویان با صنعت نفت و گاز اولین سمینار از سلسله سمینارهای خودرا به این موضوع اختصاص داد.

دراین خصوص از جناب آقای مهندس ناصرآقارضایی کارشناس ارشد مجتمع پارس جنوبی دعوت نمود تا توضیحاتی در رابطه با نرم افزارهای کاربردی صنعت نفت و گاز وتجربیات مفید خود را دراختیار دانشجویان قرار دهند.

شایان ذکر است سمینار با استقبال حدود70 نفر از دانشجویان دانشگاه خیام ، مدیرعاملان و پرسنل تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان برناصنعت طوس و دیارگسترشرق قرار گرفت و در پایان مراسم پرسشنامه‌ هایی میان شرکت کنندگان توزیع گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۶۳۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی