برگزاری نشست با مدیران شرکت های توزیع گاز و پخش فرآورده های نفتی خراسان رضوی

برگزاری نشست با مدیران شرکت های توزیع گاز و پخش فرآورده های نفتی خراسان رضوی

در روز دوشنبه مورخ 1400/08/24 جلسه ای در محل اتاق شورای دانشکده مهندسی دانشگاه خیام در خصوص بررسی امکان همکاری های پژوهشی و اجرایی در حوزه مدیریت بحران و کاهش خطرپذیری در صنعت نفت و گاز استان با حضور نمایندگان دانشگاه خیام (آقای دکتر رجب زاده مقدم معاونت پژوهشی دانشگاه، آقای دکتر کیوان بینا مدیر گروه عمران و سوانح طبیعی دانشگاه و آقای دکتر عباس کنگی استاد مدعو گروه عمران) و مدیران بخش HSE، مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت توزیع گاز و شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان رضوی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر رجب زاده مقدم ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، مقدمه ای در خصوص تاسیس دانشگاه، امکانات و رشته های موجود، فعالیتهای پژوهشی و پروژه های در دست اجرای دانشگاه ارایه نمودند. در ادامه آقای دکتر بینا در خصوص معرفی رشته مهندسی سوانح طبیعی دانشگاه، اهداف و توانایی های اساتید و دانشجویان این رشته و زمینه های پیشنهادی همکاری، فعالیت پژوهشی و اجرایی مرتبط با مدیریت بحران در دستگاه های اجرایی توضیحاتی دادند. سپس آقای دکترعباس کنگی به ارایه جزییات سامانه و اپلیکیشن مدیریت مخاطرات طبیعی (NHMS) شامل عملکردها و توانایی های آن پرداختند. لازم به ذکر است سامانه مذکور محصول شرکت دانش بنیان پژوهشگران رخدادهای طبیعی طوس با مدیریت آقای دکتر عباس کنگی است که در حال حاضر این شرکت در دانشگاه خیام مستقر بوده و سامانه مذکور با همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی سوانح طبیعی دانشگاه خیام در حال توسعه و ارتقا می باشد. در ادامه جلسه نمایندگان شرکتهای نفت و گاز استان پس از آشنایی با سامانه مذکور ضمن اعلام نیازها و خواسته های خود، پیشنهاداتی در جهت ارتقای سامانه و نحوه همکاری با دانشگاه ارایه نمودند. در انتهای جلسه پس از بحث و جمع بندی، بر ادامه همکاری و ارتباط موثر با بخش پژوهش شرکتهای مذکور تاکید گردید.

بروشور سامانه و اپلیکیشن مدیریت مخاطرات طبیعی(NHMS)

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۸۲۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی