بزرگداشت روز حسابدار

بزرگداشت روز حسابدار

مراسمی به عنوان بزرگداشت روز حسابدار در دانشگاه خیام مشهد با حضور مسئولین و اساتید دانشگاه خیام، حسابرسان حرفه ای و جمع کثیری از دانشجویان حسابداری برگزارگردید. دکتر محمد حسین طیرانی به عنوان ریاست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به حضار به معرفی ظرفیت های دانشگاه پرداختند.

در این مراسم آقای جهانبانی(ریاست سابق سازمان حسابرسی و ریاست شرکت حسابرسی دایا رهیافت) در خصوص" توسعه خدمات مالی و حسابرسی" از جمله تنوع خدمات حرفه حسابرسی - مالی ،امکان افزایش خدمات، شفاف سازی مالی شرکت ها و سازمان ها در جهت کسب اهداف جامعه ، استانداردهای بین المللی حسابداری(IPRS) مطالبی ایراد نمودند.

همچنین آقای دکتر عباس زاده(معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی )به سخنرانی در مورد" آینده حسابرسی" پرداختند و مسائلی همچون تغییرات تدریجی مفاهیم و تعاریف کل حسابداری، نقش حسابداری در گذشته- حال و آینده، عوامل تاثیر گذار بر شرایط جامعه مالی و نیازهای ضروری برای حرفه حسابداران را تحلیل نمودند.

در انتها دانشجویان دانشگاه تئاتری با موضوع "فراغت از تحصیل و مشکلات بازار کار" اجرا نمودند. همچنین از 10 نفر از دانشجویان برتر علمی رشته حسابداری و دبیر انجمن علمی حسابداری توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر طیرانی تقدیر به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۵۵۱۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی