همکاری دانشگاه خیام با اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری منطقه ثامن مشهد

همکاری دانشگاه خیام با اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری منطقه ثامن مشهد

همکاری دانشگاه خیام با اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری منطقه ثامن مشهد در بازپیرایی بازار فرش مشهد

بازار فرش مشهد بخش مهمی از حافظه تاریخی شهر مشهد می باشد که این اثر تاریخی بازار فرش مشهد به شماره ۱۳۴۹۹ در تاریخ هفتم شهریور ماه ۱۳۸۴ در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفته است. بازار فرش فروشان مشهد از بازارهای قدیمی این شهر است که جزئی از بازار بزرگ مشهد می باشد.

طرح پروژه عملیات بازپیرایی و مرمت بازار فرش با هویت آشکار ساختن ارزش های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی توسط دانشگاه خیام مشهد به‌عنوان مشاور تهیه و پس از بررسی و تایید وزارت میراث ‌فرهنگی،گردشگری و صنایع ‌دستی به شهرداری مشهد ابلاغ شده است و هم ‌اکنون با تامین اعتبار لازم، عملیات اجرایی طرح یاد شده به کارفرمایی شهرداری مشهد (منطقه ثامن) و قرارداد پیمان با یک شرکت و با نظارت مشاور دانشگاه خیام و نظارت عالیه اداره ‌کل میراث فرهنگی در دست اقدام است.

.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۰۲۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی