همکاری دانشگاه خیام و شرکت پلتفرم توانمندسازی نیروی انسانی رشدانا

همکاری دانشگاه خیام و شرکت پلتفرم توانمندسازی نیروی انسانی رشدانا

روز شنبه 10 / 02 / 1401 تفاهم نامه همکاری یکساله فی ما بین دانشگاه خیام و شرکت پلتفرم توانمندسازی نیروی انسانی رشدانا با پیگیری های آقایان دکتر محمدرضا رجب زاده مقدم معاونت پژوهشی دانشگاه خیام، دکتر سبحان صفریان مدیریت دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه خیام و با امضای آقایان دکتر ابراهیم براتی معاونت آموزشی دانشگاه خیام و مهندس مصطفی پورعلی، مدیر عامل شرکت رشدانا منعقد شد .

این تفاهم نامه در راستای انجام ماموریت توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی با رویکرد اشتغال، بین دانشگاه خیام و پلتفرم توانمندسازی نیروی انسانی رشدانا منعقد گردید . بر اساس مفاد این تفاهم نامه فرصت های کارآموزی، اشتغال و مشاوره شغلی برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه با ارائه گواهینامه های معتبر فراهم خواهد شد . علاوه بر این امور مرتبط با برگزاری دوره های آموزشی مهارت های نرم نیز با لحاظ استانداردها و نیازهای دانشگاه برنامه ریزی و اجرا خواهد شد .

جهت لینک دسترسی شرکت رشدانا اینجا کلیک کنید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۸۶۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی