برگزاری مسابقات CS

برگزاری مسابقات CS

برگزاری مسابقات  CS

انجمن علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خیام به سرپرستی مهندس پرهیزگار در تاریخ ۱ دی ۱۴۰۱ اقدام به برگزاری مسابقات  CS  با حضور ۸ گروه ۵ نفره کرد .

این مسابقات ابتدا با جلسه توجیهی و قرعه کشی گروه ها انجام گرفت و از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۱ دی ، مسابقات به صورت رسمی برگزار شد و تا ظهر روز شنبه در جریان بود و نهایتا تیم THE BOYS با سرپرستی جناب آقای احمد سیدی به قهرمانی مسابقات دست یافت و جناب آقای امیر حسین طاهری (عضو تیم THE BOYS) بهترین بازیکن مسابقات شناخته شد .

شایان ذکر است که مراحل گروهی ، حذفی  و فینال مسابقات  به صورت زنده در سالن اجتماعات پردیس محمدیه برای عموم دانشجویان نمایش داده شد و با استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفت .

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۵۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی