گزارش برگزاری جشن روز روانشناس

انجمن علمی روانشناسی و مشاوره دانشگاه خیام در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲، جشنی بزرگ همراه با پذیرایی به مناسبت روز روانشناس برگزار کرد.

در ابتدا این برنامه جناب آقای موسوی (عضو هیئت علمی دانشگاه خیام) ضمن عرض تبریک ، اشاره ای به روش های درمانی اختلالات روانی در گذشته داشتند.سپس از سرکار خانم دکتر شهامت (مدیر گروه روانشناسی و مشاوره) دعوت شد و دانشجویان از سخنان ایشان بهره مند شدند.

در ادامه دبیر انجمن روانشناسی و مشاوره ( سرکار خانم سعیده سلیمانی) به توضیح فعالیت های گذشته و آینده انجمن و معرفی اعضای انجمن پرداخت . خانم فاطمه قاسم نژاد و خانم مریلا موژان آثار خود را به ترتیب دلنوشته و شعر خواندند.

در ادامه مجری توانا سرکار خانم نگار بهرامی از آقا رضا با وفا دعوت به عمل نمودند و ایشان اجرای کمدی بی نظیری داشتند و سپس دو مسابقه برای پسران و دختران برگزار شد که در این مسابقه ۶ جایزه نقدی به برندگان و ۶ عدد کنسرو رب گوجه‌فرنگی به بازنده ها اهدا شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۲۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی