بزرگداشت حکیم ابولقاسم فردوسی و آیین گرامیداشت زبان فارسی

مراسم «بزرگداشت حکیم ابولقاسم فردوسی و آیین گرامیداشت زبان فارسی» در ساعت دوازده ظهر روز شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۲ و در مکان سال همایش های دانشکده معماری دانشگاه خیام برگزار گردید.

در این مراسم پس از خوش‌آمد گویی و پخش سرود ملی، دکتر علیرضا عابدیان (مدیر محترم گروه زبان و ادبیات فارسی) سخنان و مطالبی اجمالی در موضوعیت این همایش، ارائه کردند.

سپس ضمن عرض خیرمقدم به استادان حاضر در جمع با دعوت از دکتر امیر الهامی از سخنرانی ایشان در باب «فردوسی و جهان امروز ما» بهره بردیم

در ادامه با حضور خانم وحیدفر، بخش‌هایی از داستان رستم و سهراب به صورت حماسه‌خوانی به سمع حاضرین رسید.

سپس جناب دکتر علیرضا قیامتی، مطالب مهم و مفصلی در موضوع«اخلاق در شاهنامه» ارائه نمودند. در این برنامه  نقالی زیبا همراه با نواختن ساز توسط اساتید این حوضه اجرا و با  نزدیک شدن به پایان برنامه، ضمن تشکر از حضور استادان، تقدیرنامه‌هایی از جانب انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی و دانشگاه، تقدیم این عزیزان شد.

و در پایان  بعد از قرعه‌کشی، جوایزِ منظور (کتاب شاهنامه و شعر زمان فردوسی) به برندگانِ برنامه اهدا شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۹۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی