جشن سی و هشتمین فجر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

جشن سی و هشتمین فجر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

به مناسبت ایام ا... دهه فجر، گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد فجر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، جشن با شکوهی در سالن همایش های دانشگاه خیام برگزار گردید. در این مراسم ابتدا گروه موزیک رزم نوازان نیروی انتظامی منطقه خراسان رضوی سرود ملی جمهوری اسلامی را همراه با چند سرود انقلابی دیگر به صورت زنده اجرا نمودند سپس ریاست دانشگاه در خصوص پیروزی انقلاب و خوشامدگویی و خیر مقدم به حضار مطالبی را ارائه نمودند و در ادامه جشن گروه سرود دختران دبستان مشکات وابسته به مکتب نرجس خراسان رضوی به استعداد 60 نفر سرود و دکلمه زیبایی را اجرا کردند و در پایان پس از اجرای مصاحبه ورزشی نمادین با آقای دکتر پرتغالی که بسیار طنز آمیز بود، از برترین های علمی (رتبه اول تا سوم ورودی 92 هر رشته)، فرهنگی و ورزشی تقدیر بعمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۹۴۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی