هشتمین نشست سیاست گذاری مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)

هشتمین نشست سیاست گذاری مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)

هشتمین نشست سیاست گذاری مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در تاریخ 21 بهمن ماه 1395 در دانشگاه خیام برگزارگردید. دراین نشست که با حضور دکتر طیرانی ریاست دانشگاه خیام، مهندس باروت کوب زاده نماینده وزارت خانه در امور مناطق و مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری اطلاعات منطقه 9 و همچنین اعضای شورای انفورماتیک دانشگاه خیام تشکیل شد، گزارش توانمندی ها و عملکرد دانشگاه خیام درحوزه فناوری اطلاعات مطرح و ساختار تصمیم گیری شورایی دانشگاه در این حوزه مورد توجه مدیران منطقه قرارگرفت. در ادامه جلسه مدیران فاوا، در خصوص راهکارهای همگرایی مدیران فاوا منطقه و حمایت وزارت علوم از این راهکارها مثل ایجاد معیارهای استاندارد نرم افزارهای حوزهIT  دانشگاه، مستندسازی تجربیات مدیران جهت استفاده دیگران، برگزاری کارگاه های آموزشی امنیت برای کارشناسان و... نقطه نظرات قابل توجهی ارائه دادند. در پایان، مراسم تودیع دکتر کاهانی به عنوان دبیر سابق نشست های سیاست¬گذاری مدیران فاوا با اهدای لوحی از طرف دکتر معینی مدیر کل تحول اداری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قدردانی از زحمات ایشان به عنوان فناور برتردر حوزهIT  انجام شد و با برگزاری انتخابات دوره ای، دانشگاه فردوسی مشهد با نمایندگی آقای دکتر حسینی سنو مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات این دانشگاه  به عنوان دبیر جدید نشست سیاستگذاری مدیران فاوا منطقه 9 انتخاب گردید. شایان ذکراست در این انتخابات بر اساس رای اعتماد مدیران فاوا، دانشگاه خیام به عنوان قائم مقام دبیرجلسات فاوا منطقه 9 وزارت علوم، فناوری و اطلاعات انتخاب گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۴۳۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی