دانشجویان دانشگاه خیام بار دیگر افتخار آفریدند

دانشجویان دانشگاه خیام بار دیگر افتخار آفریدند

در تاریخ 95/11/21، همایشی با نام ایده های برتر در شهرستان اسفراین، پارک علم و فناوری خراسان شمالی،  با حضور 670 نفر از افراد علمی از نقاط مختلف استان و شهرستان برگزار شد، که از بین 137 طرح ارسالی در مرحله اول چهل طرح برای ارائه در جشنواره انتخاب شد که از این تعداد 22 طرح برگزیده برای ارائه به داوران به صورت حضوری انتخاب شد.که دانشجویان دانشگاه خیام توانستند در بخش آزاد، مقام چهارم را کسب نمایند.

همجنین در تاریخ 95/11/29، در چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران، مقاله ای با نام "استفاده از بازی در ربات فیزیوتراپ به منظور بهبود عملکرد مغز" به نویسندگی:"دکتر سید حسن طاهری-امین ابراهیمی- عرفان امام جمعه-شیفته حجتی-مرتضی عادلخانی" در بخش سخنرانی پذیرش گرفت. که این کنفرانس در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران در تاریخ 29 بهمن ماه سال 1395 برگزار شد و مقاله نامبرده در پایگاه های civilica و ISC نمایه شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۵۱۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی