بازدید دانشجویان گروه برق(خواهران) از کارخانه کیان ترانسفو

بازدید دانشجویان گروه برق(خواهران) از کارخانه کیان ترانسفو

این بازدید در تاریخ 19 فروردین‌ماه توسط تعدادی از دانشجویان خانم گروه مهندسی برق از شرکت کیان ترانسفو انجام شد. شرکت کیان ترانسفو از جمله شرکت‌های پیشگام کشور در زمینه تولید انواع مختلف ترانسفورماتورهای توزیع و پست‌های توزیع کامپکت می‌باشد. در ابتدا دانشجویان از خط تولید فلز کارخانه شامل بخش‌های ورق‌کاری، تولید مخزن و خط رنگ بازدید نمودند. در این بخش توضیحات مفصلی راجع به چگونگی طراحی، برش و سوراخکاری ورقه‌های فلزی، تولید انواع مختلف رادیاتور برای پست‌های توزیع و فرآیند رنگ‌آمیزی مخازن ترانسفورماتورها توسط مسئولین محترم کارخانه ارائه گردید. در ادامه دانشجویان از خط تولید اکتیوپارت یا همان بخش الکتریکی ترانسفورماتورها دیدن نمودند و با چگونگی تولید هسته و بوبین‌پیچی ترانسفورماتورها و آماده‌سازی آن‌ها برای قرار دادن در پست‌های توزیع کامپکت آشنا شدند. بازدید از آزمایشگاه فشار قوی شرکت کیان ترانسفو و آشنایی با چگونگی انجام انواع آزمایش‌های مختلف بر روی ترانسفورماتورهای توزیع،  بخش دیگری از این بازدید علمی را به خود اختصاص داد. در انتها جناب آقای مهندس سوزنچی، مدیر عامل محترم شرکت کیان ترانسفو و یکی از کارآفرینان موفق استان، توضیحات مختصری در رابطه با فرصت‌های موجود در صنعت برق و چالش‌های آن برای دانشجویان ایراد فرمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۱۳۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی