مراسم "عید مبعث"

مراسم "عید مبعث"

مراسم عید مبعث
اوست آن کس که در میان درس ناخوانده ها فرستاده ای از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و پاکشان گرداند و کتاب و حکمت بدیشان بیاموزد و آنان  قطعا پیش از آن  در گمراهی آشکاری بودند.
                                ترجمه: سوره جمعه آیه2
به مناسبت گرامیداشت روز مبعث رسول مکرم اسلام حضرت محمد (ص) مراسم جشنی با حضور مسئولین دانشگاه اساتید، دانشجویان و کارکنان در روز چهارشنبه 96/2/6 بین ساعت 11:30 لغایت12:30 برگزار گردید این مراسم با ذکر مناقب و مدایح پیامبر اکرم آغاز، و سپس با خوش آمد گویی ریاست دانشگاه به حضار ادامه یافت از دیگر برنامه های این مراسم مداحی یکی ازدانشجویان رشته حسابداری و سخنرانی  امام جماعت پردیس 1 بود. همچنین هم زمان با اجرای مراسم از حضار با شربت و شیرینی پذیرایی بعمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی