برگزاری سمینار "در مسابقات رباتیک چه گذشت؟"

برگزاری سمینار "در مسابقات رباتیک چه گذشت؟"

این سمینار در تاریخ 18 اردیبهشت ماه سال جاری با همکاری کانون رباتیک و انجمن علمی برق و اپتیک  دانشگاه خیام  در سالن اجتماعات پردیس 2 با محوریت آشنایی دانشجویان با  مسابقات رباتیک و با حضور اساتید گرانقدر و دانشجویان از گروه های برق و اپتیک ،کامپیوتر و مکانیک برگزار شد.
سمینارمذکور با مقدمه ای برعلم رباتیک و صنعت ربات آغاز گردید و در ادامه به صورت تفضیلی به معرفی  انواع بازوهای مکانیکی  ، ربات های عمود پرواز (کواد کوپتر ) ، ربات های مسیر یاب و چالش های پیش رو در ساخت این گونه ربات ها وبیان قوانین  اینگونه مسابقات پرداخته شد .
و در انتها با انتقال تجربیات دانشجویان شرکت کننده در مسابقات جام نور و ایران اپن به دانشجویان علاقمند پایان پذیرفت .
در اختتامیه این جلسه فرم های عضویت برای ثبت نام دانشجویان در "کانون رباتیک دانشگاه خیام" توزیع گردید.

و در پایان از سرکار خانم مهندس صنعتی مدریت محترم گروه برق – اپتیک و کانون رباتیک دانشگاه خیام که در این امر مهم از هیچ گونه حمایتی دریغ نکردند ،کمال تشکر و قدردانی را داریم  .

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۲۵۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی