اعزام تيم رباتيك دانشگاه خيام به مسابقات رباتيك بين المللي IranOpen2017 (ليگ ربات پرنده)

دانشگاه خیام / خبرهای تصویری

تيم رباتيك و هوش مصنوعي VAIO Robotic،  از طرف کانون رباتیک دانشگاه خیام و با حمایت مالی دانشگاه  پس از يك سال كار بر روي ربات پرنده توانست، در اين دوره از مسابقات داخل ساختمان(Indoor) شركت كند. از ويژگي هاي این ربات ميتوان به طراحي كامل بدنه ربات، پرواز بصورت نيمه اتومات، ارسال همزمان دو تصوير و تشخيص فاصله از موانع به همراه پروازي پايدار اشاره كرد. همچنين تيم مذكور بدنبال اتومات كردن پرنده در برنامه هاي آينده خود مي باشد.

اسامي تيم :
امين ابراهيمي
عرفان امام جمعه
امير ادبي
شيفته حجتي
الهام رحيمي نسب
سجاد پورسلطاني
خانم مهندس صنعتی
خانم ثنايي
 آقای مهندس محسن پرهيزگار

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۸۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی