تسلیت رحلت جانگداز پیامبر رحمت و شهادت فرزندان برومندشان حضرت حسن بن علی و علی بن موسی رضا (ع)

دانشگاه خیام / خبرهای تصویری

گر چه مدینه در رحلت پیامبر به سوگ نشست و محشر غم و قیامت اندوه بر پا شد، ولی در رواق چشم های اشکبار، انعکاس جاودگانی او هویدا نشد. کدام پرچم بر بلندای بشریت، هم چون اسلام، در اهتزار است؟ و کدام نام، به رفعت و بلند آوازگی نام محمد(ص) است؟ نامت بلند و پیامت جاودانه باد.

رحلت جانگداز پیامبر رحمت و شهادت فرزندان برومندشان حضرت حسن بن علی و علی بن موسی رضا (ع) را تسلیت عرض می نماییم.

" دانشگاه خیام "

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۴۳۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی