مورخ 17 آبان ماه 1396

تاریخچه: کلات شهری است در شمال شرقی استان خراسان رضوی و به نام نادر شاه رقم خورده است. شهری که در میان کوه ‌های هزارمسجد قرار گرفته و از مشهد تا آن، ۱۴۵ کیلومتر جاده کوهستانی است. کلات در لغت به معنی «آبادی و زیستگاه بر فراز کوه» است.

این شهر، از شمال به وسیله تپه ماهورهای نسبتاً پست به طول ۱۸۰ کیلومتر با کشور ترکمنستان همجوار و از جنوب به کوه هزارمسجد و شهرستان مشهد، از شرق به شهرستان سرخس و از سمت غرب به شهرستان درگز محدود می‌شود.

سین برنامه: بازدید از شهر تاریخی نادرشاه افشار برای درس های کارگاه شهرسازی 1 و مبانی مهندسی معماری و ساختمان به منظور آشنایی با ابنیه ها و مجموعه های تاریخی و بافت شهر به منظور بررسی مشکلات و پتانسیل های این شهر در روز چهارشنبه مورخ 17 آبان ماه 1396 صورت گرفت.

در این برنامه، از کتیبه نادر که به زبان ترکی در مدح نادر توسط یک شاعر در عصر خود سروده شده، برج ارغنون به عنوان دیدبان ورودی شهر، کاخ خورشید، مسجد کبودگنبد، حمام نادری و بام شهر کلات بازدید به عمل آمد.

ضمن بازدید، نمایندگانی از طرف شهرداری و میراث فرهنگی شهر کلات، دانشجویان را همراهی می کردند.

این بازدید به مناسبت روز جهانی شهرسازی انجام شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۴۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی