کسب مقام اول مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران 2016

کسب مقام اول مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران 2016

دانشجویان دانشگاه خیام  در مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران 2016 ربات شبیه ساز جویدن،  فیزیوتراپ و توانبخش فک به نام  جاوز (Jaws) معرفی کردند. این تیم در لیگ دمو با ارائه ربات جاوز توانست رتبه اول را کسب نماید.

این ربات دو کاربرد اساسی دارد

الف) شبیه ساز جویدن: از این ربات می توان برای شبیه سازی جویدن انسان با درنظر گرفتن تمام محدودیت ها و فضای کاری فک استفاده کرد. به عبارت دیگر از این ربات می توان برای تست پروتزهای مصنوعی دندان مانند ایمپلت ها، دندان های مصنوعی و قاب های دندان استفاده کرد.

ب) فیزیوتراپی عضلات صورت: کاربرد اصلی این ربات فیزیوتراپی فک می باشد. بسیاری از کسانی که تصادف می کنند یا در ورزش های رزمی شرکت می کنند، دچار آسیب دیدگی فک می شوند و فک آنها دچار مشکل می شوند و در نتیجه بیمار قادر به جویدن نیست. فرد آسیب دیده، فکش را روی ربات و در جایی که مشخص شده قرار می دهد و ربات براساس تراژکتوری داده شده توسط متخصص مربوطه، فک را ورزش می دهد.

ج) تست مواد غذایی: از دیگر کاربردهای این ربات تست مواد غذایی است.

این ربات از نوع ربات های موازی بوده که نام تجاری آن 6RSS می باشد. که این ربات کوچک ترین ربات شبیه ساز در نوع خود است.

اسامی اعضای گروه:

دکتر علیرضا اکبرزاده (استاد دانشگاه فردوسی مشهد گروه مهندسی مکانیک)

مهندس هادی کلانی (دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی و مدرس دانشگاه خیام)

امیر اشرفی (دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه خیام)

سینا اصفهانی (دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه خیام)

محمد کاردان  (دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه خیام)

امیر اروجی (دانشجوی کارشناسی مهندسی برق دانشگاه فردوسی)

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۰۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی