"انتخاب یکی از دوازده دانشجوی برگزیده استان و تنها دانشجوی نماینده دانشگاه های غیر انتفاعی استان از دانشگاه خیام"

همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از 32 فرهیخته و نخبه دانشگاهی با اعطای جایزه علمی رضوی با حضور استاندار خراسان رضوی و روسای دانشگاه‌های استان ،از جمله دكتر محمد حسين طيراني رياست دانشگاه خيام، تقدیر شد.

در این مراسم که در شامگاه شنبه 21 بهمن ماه 1396 برگزار شد از 39 نفر از استادان ودانشجویان برگزیده علمی ، پژوهشی استان که رتبه های برتر درحوزه های علمی وفناوری را درمجامع علمی وبین المللی کسب کرده اند و15 نفر ازآنان جزو یک درصددانشمندان جهان هستند ، تقدیر شد .در این مراسم از اقاي  امیر ادبي دانشجوي مهندسي كامپيوتر و دبير شوراي دانشجويي كانون رباتيك دانشگاه خيام به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاههاي غير دولتي استان خراسان رضوي  تقدير شد.

ايشان عضو فعال كانون رباتيك دانشگاه خيام و دبير شوراي  دانشجويي  كانون رباتيك مي باشند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۹۷۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی