سمینار BMS

سمینار BMS

این سمینار در تاریخ هفتم خرداد ۱۳۹۷ با همکاری مدیر گروه برق (خانم مهندس صنعتی) و استاد مشاور انجمن علمی برق(خانم مهندس رستمی یزدی) و همچنین اعضای انجمن علمی برق خیام با سخنرانی  جناب اقای مهندس کاظمی رزی (کارشناس ارشد هوش مصنوعی و عضو انجمن مهندسی برق و الکترونیک و عضو کانون برق و روشنایی خراسان)  در سالن اجتماعات دانشگاه مهندسی خیام برگزار گردید.

در این سمینار که در مورد سیستم های هوشمند ساختمان بود ، خلاصه ای از مطالب زیر بیان شد:

۱_ تاسیسات ساختمان ها که شامل مکانیکال و الکترونیکال است. که در این سمینار به بخش الکترونیکال پرداخته شد.

۲_  با نحلیل جدول تغییرات مصرف برق در موارد مختلف از جمله خانگی، صنعتی، کشاورزی ،تجاری و... بیان شد که بیش ترین مصرف در امور خانگی است.

۳_ راه هایی جهت بهبود مصارف انرژی مانند استفاده از سیستم هوشمند ساختمان ها

۴_فواید سیستم هوشمند برای مالکین ساختمان ها(تبدیل ساختمان به فضایی متمایز، ایجاد ارزش افزوده ملکی، ثبت مقدار دقیق مصارف هر واحد)

و همچنین برای ساکنان ساختمان ها( راندمان بالا، افزایش ایمنی ، وجود محیطی مطبوع، پایین امدن پرداختی قبوض)

و مدیران تاسیسات ساختمان ها(هزینه کم، راندمان بالا، کاهش هزینه تعمیر و نگهداری، اعلام سریع خرابی، مهندسی ساختار یافته در اجرای تاسیسات)

۵_ تفاوت bms  و automation home

۶_ فواید سیستم هوشمند در مصرف انرژی

۷_ بخش های اصلی سیستم هوشمند ساختمان: حسگر . کنترلر . عملگر ها

۸_ انواع پروتکل ها

۹_ مراحل اجرای یک پروژه هوشمند:

و در نهایت با استفاده از نرم افزار هایی که در گوشی نصب میشود نشان دادند که میتوان یک سیستم هوشمند را کنترل کرد.

در پایان جلسه  به پاس زحمات جناب اقای مهندس کاظمی رزی لوح و هدیه ای از طرف دانشگاه خیام به ایشان تقدیم گردید.

برای استفاده از مطالب سمینار میتوانید اینجا را کلیک کنید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۴۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی