کارگاه عملی ثبت سیگنالهای حیاتی

کارگاه عملی ثبت سیگنالهای حیاتی

این کارگاه در تاریخ 6 و 13 خرداد 97  در دو جلسه و در محل سالن اجتماعات دانشکده مهندسی با همکاری انجمن علمی گروه مهندسی پزشکی و با سخنرانی آقای مهندس رضا شیعی برگزار گردید.

این کارگاه به منظور آشنایی دانشجویان با فرآیند عملی ثبت سیگنالهای حیاتی که یکی از مباحث به روز و پرکاربرد رشته مهندسی پزشکی در همه گرایشها می باشد انجام پذیرفت. از جمله ثبتهای عملی این جلسه می توان به ثبت سیگنالهای EEG (Electroencephalography)،ECG (Electrocardiography)،EMG (Electromyography)   و (Electrooculography) EOG اشاره کرد . در این کارگاه دانشجویان توانستند به صورت عملی این سیگنالها را مشاهده کنند و همچنین آزمایشهای مختلفی که در تحلیل این سیگنالها موثر است را بیاموزند. این کارگاه با استقبال دانشجویان مهندسی پزشکی و اساتید انجام پذیرفت.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۳۶۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی