برگزاری بیستمین دوره مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی مهندسی برق

برگزاری بیستمین دوره مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی مهندسی برق

بیستمین دوره مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی مهندسی برق به میزبانی دانشگاه اصفهان در تاریخ 28 و 29 مرداد ماه سال جاری برگزار گردید.لازم به ذکر است که اتحادیه انجمن های علمی مهندسی برق کشور قدیمی ترین اتحادیه انجمن علمی در کشور می باشد.در اولین و دومین جلسه این مجمع دبیران انجمن های علمی برق ضمن بررسی عملکرد اعضا منتخب دوره قبلی به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارهای مفید جهت استفاده در دوره جدید پرداختند.
همچنین در این جلسات آیین نامه اتحادیه باز بینی و مورد بررسی قرار گرفت.
در روز پایانی و سومین جلسه از این دوره مجمع با رای گیری از بین دبیران حاضر اعضا دوره جدید مشخص شدند.
دبیر انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه خیام بعنوان یکی از دو نماینده شهر مشهد در این مجمع حضور یافت.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۷۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی