برگزاری جشن میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) در هفته وحدت و بسیج

برگزاری جشن میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) در هفته وحدت و بسیج

روز دوشنبه پنجم آذر ماه به مناسبت ولادت با سعادت پیامبر مکرم اسلام و رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق(ع) در روز هفدهم ربیع الاول مراسم جشنی با حضور ریاست دانشگاه، اساتید، هئیت علمی،  کارکنان و دانشجویان در سالن همایش های دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید سرود ملی پخش گردید و به دنبال آن صلوات خاصه امام رضا(ع) و سرود دانشگاه خیام نواخته شد سپس مجری برنامه ضمن عرض تبریک میلاد حضرت رسول و امام جعفر صادق (ع) به معرفی برنامه ها پرداخت و در ادامه با دعوت از رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر طیرانی به جایگاه لحظاتی گفتگوی صمیمی ایشان با حضار به سمع و نظر مدعوین رسید، پخش آواهای سنتی و سرودهای شاد از دیگر برنامه های مجری بود که پس از آن یکی از ذاکرین اهل بیت در لغت حضرت رسول و امام جعفر صادق اشعاری وزین و با نشاط به صدای زیبا خواندند و بعد از آن مجری برنامه مسابقه ای جذاب را با جمعی از دانشجویان اجرا نمود در بخش بعدی مراسم از فرمایشات حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای میرزایی از نهاد رهبری استان استفاده گردید پایان بخش برنامه های یکی از هنرمندان موسیقی سنتی استان با دف زنی یداع و اوصافی از حضرت رسول را با صدای خوش و آواز زیبا خواندند که موجب ایجاد نشاط و فرح در شرکت کنندگان مراسم شد و بلاخره این مراسم با پخش شیرینی و پذیرایی از مدعوین پایان یافت.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۲۰۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی