بازدید از ایران خودرو

بازدید از ایران خودرو

با توجه به این که بازدیدهای علمی  می توانند از ابزارهای آموزشی ای باشند که به منظور ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان با فضای صنعت بکار گرفته شود انجمن علمی مهندسی صنایع اقدام به برگزاری برنامه بازدید از کارخانه ایران خودرو را برای دانشجویان این رشته نمود..

کارخانه ی ایران خودرو از جمله کارخانه هایی است که اصول علمی و مهندسی را به گونه ای دقیق پیاده سازی نموده است و قطعا نمونه ی مناسبی جهت بازدید دانشجویان می باشد ؛ در روز بیست و سوم آبان ماه توسط انجمن علمی صنایع خیام و با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه   و همچنین به سرپرستی استاد هاشمیان   از کارخانه ی ایران خودرو بازدیدی برگزار گردیدو  سعی برآن شد تا با بازدید از نقاط مختلف کارخانه ، دانشجویان هرچه بیشتر با فرایندها و انواع روش های علمی بکار گرفته شده در بخش ها و سطوح مختلف توسط کارخانه آشنا شوند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۱۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی