جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید کامپیوتر

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید کامپیوتر

این جلسه در تاریخ 97/8/29 در محل سالن اجتماعات ساختمان فنی و مهندسی برگزار گردید.

در این مراسم پس از پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود دانشگاه خیام، خانم دکتر غفاریان به عنوان مدیر گروه رشته مهندسی کامپیوترضمن خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید مواردی پیرامون مسائل آموزشی را مطرح نمودند.

در ادامه جلسه اعضاء هیئت علمی گروه کامپیوتر به دانشجویان معرفی گردیدند و هر یک دقایقی پیرامون معرفی دانشگاه خیام ، رشته تحصیلی ، بازار کار ، آینده شغلی رشته کامپیوتر و گرایش های تحصیلی مربوطه به سخنرانی پرداختند.

در بخش دیگری از این مراسم  آقای مهندس جعفری به توانایی های انجمن های علمی کامپیوتر و نقش این انجمن در رشد و گسترش توانایی های علمی دانشجویان اشاره نمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی