کارگاه گرامر زبان انگلیسی

کارگاه گرامر زبان انگلیسی

از آنجا که امروزه یادگیری زبان انگلیسی یکی از مهارت های عمومی و پرکاربرد در زندگی اشخاص محسوب میشود.

انجمن علمی زبان انگلیسی  اقدام به برگزاری کارگاه فشرده گرامر انگلیسی را در تاریخ های یکشنبه 97/9/18 و همچنین یکشنبه 97/9/25 هرکدام به مدت 4 ساعت نمود.

این کارگاه در محل سالن اجتماعات شماره دو ساختمان یک با ظرفیت شانزده نفر مجاز برای تمامی رشته ها به منظور ارتقای سطح زبان انگلیسی برای افراد علاقه مند برگزار شد, مدرس این دوره سرکارخانم صادقی پور بودند.

موارد مطرح شده در این کارگاه عبارتند از :

**بررسی و اموزش گرامر پایه زبان انگلیسی از ساده ترین ساختارها شامل : دسته بندی و تعریف اسم، فعل، ضمیر، زمانها، gerunds, infinitives, modals, و جملات مجهول تا تفهیم الگوهای پیچیده زبان همچون: تعریف و کاربرد عبارات اسمی، وصفی و قیدی، نقل قول و ...

**آموزش و بررسی ۱۲ دسته بندی زمان در زبان انگلیسی.

**شرح و مقایسه ساختارهای جملات مثبت، منفی ، و سوالی در هر ۱۲ نوع. تشریح و تفهیم کاربردهای مختلف هر زمان.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۹۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی