شرکت در همایش منطقه ای کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

این همایش منطقه ای که در تاریخ ۵ و۶ دی ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه فردوسی برگزار گردید، نماینده دانشگاه خیام آقای کوروش اکرامی تحت عنوان مشارکت انجمن علمی روانشناسی و کانون همیاران سلامت روان حضور داشته اند.

در مراسم افتتاحیه جناب دکتر کرمانی سخنرانی خود را در مورد مسائل و مشکلات دانشجویان مطرح و سپس دکتر عسگری معاونت فرهنگی وزارت علوم سخنرانی کردند.

در این همایش ۳ کارگاه اختصاصی در زمینه های مسائل اجتماعی برگزار گردید.

در ادامه میتوان به یکی از این کارگاه ها اشاره نمود که با تدریس جناب دکتر پورشریفی دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی ایران تحت عنوان(مداخله در بحران خودکشی) برگزار گردید.

در مراسم اختتامیه از دانشگاه خیام به عنوان یکی از برترین دانشگاه های فعال در زمینه سلامت روان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۵۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی