کارگاه آموزشی جستجو مقالات از منابع معتبر علمی

کارگاه آموزشی جستجو مقالات از منابع معتبر علمی

یکی از بهترین کاربری‌های اینترنت، در بحث پژوهش و نگارش تحقیق و مقالات علمی است. بسیاری از دانشجویان، مدرسان دانشگاه و علاقه مندان به تحقیق برای انجام کارهای تحقیقاتی شان از اینترنت و امکانات آن استفاده می کنند. بسیاری از دانشجویان، از اینترنت برای پیدا کردن مقالات و پروژه های خود استفاده می کنند. اما این تنها یکی از ده ها کاری است که دانشجویان می توانند از فضای وب انتظار داشته باشند.

به همین دلیل، کارگاهی با موضوع «جستجوی علمی و پژوهشی در وب» (با تمرکز بر پایگاه های اطلاعاتی و استنادی داخلی و بین المللی) برگزار گردید تا دانشجویان به طور کامل با همه ظرفیت ها و امکانات پیشرفته جستجوی اطلاعات و منابع علمی و پژوهشی در اینترنت آشنا شوند.

این کارگاه با تدریس سرکار خانم دکتر فاطمه میردورقی از اعضا هیئت علمی دانشگاه خیام در روز یکشنبه ۲ دی ماه در محل کالج دانشگاه خیام برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۱۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی