همایش " انقلابی در تشخیص بلادرنگ فاکتورهای سلامتی انسان در علم پزشکی مبتنی بر همگرایی علوم مهندسی برق، کامپیوتر و فیزیک کوانتوم "  توسط انجمن مهندسی پزشکی برگزار و توسط اقای دکتر جبریئلی ارائه شد‌ .

دانشجویان مهندسی پزشکی ، کامپیوتر و سایر دانشجویان و اساتید در این همایش شرکت داشتند .

در انتهای این همایش تست عملیاتی دستگاه مورد نظر بر روی یکی از دانشجویان  انجام شد . سپس نرم افزار تحلیل کامل فاکتورهای سلامتی فرد مورد نظر را انجام داد که شامل مواردی از قبیل اندازه گیری یون های اساسی ، فلزات اصلی ، پارامتر های حسی و لیست بلندی از فاکتورهای سلامتی بود در اختیار کاربر قرار می داد. این وسیله یک دستگاه تشخیص اولیه بسیار پیشرفته است .

این همایش در تاریخ 1397/۱۰/12 در ساعت ۱۲ الی ۱۴ در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برگزار شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۱۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی