برگزاری کارگاه TTC

برگزاری کارگاه TTC

انجمن علمی زبان انگلیسی برای سومین بار در راستای سیاست کار آفرینی برای دانشجویان زبان کارگاه سه روزه  ) TTCتربیت مدرس زبان انگلیسی) را برگزار کرد. این کارگاه مورخ ۲۷، ۲۸، و ۲۹ فروردین ماه هر کدام به مدت چهار ساعت برگزار شد. مدرس این دوره جناب آقای مصطفی غروی teacher educator ، مترجم شفاهی هم زمان و برگزار کننده دوره های تربیت مدرس زبان انگلیسی در سراسر استان بودند. TTC مخفف teacher training course می باشد مخصوص کودک ( (Kids نوجوان  (teenage) و بزرگسال (adult) می باشد. این دوره شامل یادگیری انواع روشهای تدریس teaching methodology)) ، برگزاری DEMO برای شناخت توانایی های زبان آموزان و کاهش استرس آنها در برگزاری یک کلاس آموزش زبان انگلیسی، آموزش تحلیل شخصیت زبان آموزان و نحوه انتخاب روش تدریس مناسب با هر گونه شخصیتی ،به روزترین نحوه تدریس مهارتهای چهارگانه reading, listening writing و speaking چگونگی اصلاح و ویرایش غلط های زبان آموزان در کلاس ، بازی با کلمات برای تقویت حافظه و به کارگیری لغات جدید با استفاده از خلاقیت زبان آموزان، ایجاد و برقراری ارتباطی سازنده بین معلم و زبان آموز و .... میباشد. در پایان به هر یک از اعضای شرکت کننده مدرک TTC برای تدریس در آموزشگاه های زبان انگلیسی داده میشود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۳۱۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی