بازديد از كتابخانه مركزي دانشگاه فردوسي توسط انجمن علمي زبان و ادبيات فارسي

بازديد از كتابخانه مركزي دانشگاه فردوسي توسط انجمن علمي زبان و ادبيات فارسي

انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خیام، در تاریخ ۱۴ مرداد ۹۸ ، ساعت ۹ تا ۱۲ صبح با حضور آقای دکتر کاظمیان و خانم استاد رحمتی به اتفاق تعدادی از دانشجویان به بازدید علمی از کتابخانه ی مرکزی دانشگاه فردوسی رفتند.

✅ در این بازدید متخصصین کتابخانه به آشنایی و معرفی بخش های تخصصی و نیز مخزن با بیش از ۲۰۰ هزار جلد کتاب، بعنوان کامل و معتبرترین کتابخانه شمال شرق کشور و روش های استفاده ی تخصصی از بخش های مرجع، نشریات و مقالات به دانشجویان، پرداختند.

✅ دانشجویان با ساختار اجرایی، روشها و تاریخچه ی کتابخانه آشنا شدند. انجمن علمی از مدیریت و متخصصین کتابخانه، قول هایی در مورد کلاس ها و کارگاه هایی تخصصی برای بهره مندی دانشجویان دانشگاه خیام ، در زمینه ی ادبیات گرفتند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۴۲۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی