کارگاه تخصصی بررسی روش های نفوذگری در فضای سایبری و رویکردهای درآمدی آن و آشنایی با مسابقات CTF

در تاریخ ۲۷ آبان ماه 98، ساعت ۱۲ با استقبال گرم و پرشور اساتید و دانشجویان، کارگاه تخصصی به همت گروه مهندسی کامپیوتر و انجمن علمی مهندسی کامپیوتر  با عنوان "بررسی روش های نفوذگری در فضای سایبری و رویکردهای درآمدی آن" به سخنرانی آقای دکتر سید حسام رضوی زاده عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری و مدیر شرکت فناوران توسعه امن ناجی ارائه گردید.

ابتدا از خانم دکتر غفاریان مدیر محترم گروه کامپیوتر و اقای دکتر رضوی زاده و اقای مهندس پرهیزگار دعوت به عمل آمد تا گواهی های دانشجویانی که در تابستان دوره های کالج شامل Photoshop ، Network+   را با موفقیت گذرانده اند، اهدا کنند.

سپس آقای دکتر رضوی زاده کارگاه تخصصی را شروع کردند. در این کارگاه علاوه بر مطالب کاملا بروز و جذاب تست نفوذ به سیسکو نیز انجام گردید.

همچنین معرفی مسابقات فتح پرچم (CTF) (CAPTURE THE FLAG) با سخنرانی آقای مهندس محسن پرهیزگار، مدرس و کارشناس گروه مهندسی کامپیوتر ارائه گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۴۰۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی